RESET-Healing

STRESS

Je emmer moet leeg en je fysieke klachten baren je zorgen. Je voelt je gevangen in jezelf en niets lijkt te helpen om uit het patroon van vermoeidheid, paniek, boosheid en leegte te komen. Je staat alleen nog maar in de overlevingsstand en iedere dag is daardoor een worsteling. Ik voel je daarin en ik je kan helpen om de cirkel te doorbreken zodat je uit de overlevingsstand komt. Want voorbij de STRESS zit pas de ruimte om alles te verwerken waardoor je in die overlevingsstand terechtkwam. Zolang je emmer vol zit kom je niet toe aan het herstellen en aanvullen van je reserves in je lichaam zodat je fantastische, flexibele lichaam zich kan opladen in plaats van dat het zich aan het handhaven is in de huidige toestand.

Het enige wat je NU wilt is rust in je lijf en hoofd, slapen, geen gezeur of andere afleiding zodat je je werk of wat het ook is kunt bijhouden. En, o ja, als er een RESET-button is GRAAG dát!!!!

Het enige wat je NU helpt als je in deze survivalmodus zit, is zorgen dat de stress ervan af gaat. Alleen dan heb je ruimte in je hoofd en in je lijf om aan zelfzorg te doen.

EERST RESETTEN DAN ZELFZORG

Wat je nu niet gaat helpen is investeren in programma’s om aan je leefstijl te werken, om bewustzijn te creëren en aan zelfliefde te doen. Eerst wil je de RESET en daarna, om herhaling van deze overlevingsstand te voorkomen, wil je écht kijken naar de beste optie voor jou om voluit en vol energie te leven. Maar zolang je emmer vol is loop je elke keer vast, niets meer en niets minder. En dát is helemaal ok!

Voor iedereen die in deze situatie zit: mijn oprechte steun en medeleven.

Voor alle vrouwen in deze situatie, die geen puf meer hebben en elke dag hopen op verlichting, ik heb een manier om die RESET-BUTTON in te drukken. Ik heb een methode ontwikkeld om vrouwen in survivalmodus te resetten in een serie RESET Healing van 4 behandelingen. 

  1. Stress RESET
  2. Fysieke RESET
  3. Emotionele RESET
  4. Balans herstellen

Weet dat verandering, in jouw huidige staat van stress, voor je lijf en hoofd als heel angstig kan aanvoelen. Vaak zegt je hoofd: “het gaat toch eigenlijk best nog wel zoals je het nu doet”. Je hart (en lijf) maken je echter al langer duidelijk dat deze staat van ZIJN verbeteren móet.

Als je bijna op de bodem van jouw energie bent aanbeland, kunnen de compensatiesystemen in je lichaam je vaak nog redden.

De vraag is:  Hoe lang nog? En hoeveel sta je nog toe?

Deze alternatieve manier van omgaan met stress is natuurlijk anders dan de reguliere behandelingen die worden aangeboden via werkgevers en huisartsen. Je wilt vooruit maar wordt geadviseerd rustig aan te doen en in alles wat wordt aangereikt vind je niet de juiste insteek die past bij jou. Logisch dat je hoofd en hart nu in conflict zijn om de juiste keuzes te maken. Ik besef dat wat ik doe misschien moeilijk te beredeneren is met je kennis over gezondheidzorg, die ons is aangeleerd en bekend is in de huidige maatschappij. Als je gelooft dat er meer is dan wat we nu weten en de oplossing dichtbij is maar niet zichtbaar, open je dan voor deze behandelingen.

Bewust en onbewust is ons lichaam de hele dag aan het reageren op situaties en prikkels om ons heen. Normaal is dit niets om je zorgen over te maken. Wij zijn namelijk heel goed uitgerust om op alles te reageren wat op ons afkomt. Toch is het voor de ene makkelijker om positief en (ogenschijnlijk) zorgeloos door het leven te gaan dan voor een ander.

Je mag er van uitgaan dat iedereen haar portie stress en trauma’s te verduren krijgt. In je reactie op die situaties zitten echter grote verschillen.

Kort uitgelegd komen je lijf en gedachten in geval van een stresssituatie in een overlevingsmodus. In deze overlevingsstaat zijn je reflexen primair: VECHTEN, VLUCHTEN of BEVRIEZEN.

Normaal gesproken zal je lichaam na een (grote of kleine) schrikreactie weer terugkomen op een normaal niveau waar je lichaamsprocessen weer “gewoon” functioneren.

Werkstress, familiestress, fysieke stress, emotionele stress en trauma’s op vele vlakken kunnen echter hun sporen nalaten. Wanneer je jezelf niet elke keer kunt terugbrengen naar de normale staat vanuit een “stresspiek” zal je emmer langzaam vollopen. Je gaat klachten ervaren op emotioneel en fysiek vlak en je immuun- en slaapsysteem kunnen hierdoor beïnvloed raken.

Als je deze emmer niet voortijdig kunt legen koers je af op een burn-out, chronische klachten en/of depressie.

Ik hoef je niet te vertellen dat deze scenario’s een verschrikkelijke impact hebben op je eigen leven en dat van de mensen om je heen.

HOE KAN IK DE STRESS ÉCHT ONTLADEN?

De meeste behandelingen die regulier voorhanden zijn voor stressklachten kunnen de kern niet raken. Het grootste proces zit namelijk niet in jouw woorden maar in jouw lichaam. Daarbij komt dat je voor professionals vaak de schijn kunt ophouden, de methodes blijven te oppervlakkig en ze adviseren je rust te houden. Terwijl je juist behoefte hebt om af te pellen en zelf de controle terug te krijgen over je gedachten en lichaam.

Werken aan een gezonde leefstijl en een mindfulness cursus kan je op een dieptepunt nog niet helpen de rust te vinden. Eerst moet je emmer leeg, wil je lichaam bijkomen en zullen je voorraden moeten worden aangevuld.

Kortom je lichaam heeft een harde RESET nodig.

Bij een RESET van elektronica zullen alle processen die niet meer volledig of geheel niet meer werken, opnieuw worden opgestart en alle “oude” codes/patronen die het systeem hebben vervuild worden verwijderd. Vanaf dat punt kunnen nieuwe processen worden opgebouwd en ingelezen.

Ons lichaam is iets complexer dan een computer omdat we niet op knoppen kunnen drukken. Ik kan je hiermee helpen. In vier behandelingen zorg ik voor de RESET in jouw lichaam zodat jij verder kunt met je leven. Zodat jij verder keuzes kunt maken over waar jij voor staat, wat je nu echt wilt en wat je nodig hebt om volledig te herstellen van de roofbouw die je lichaam heeft doorstaan.

Voel je de mogelijkheden die het legen van je emmer vol met STRESS je bied?

Wil je jouw verhaal met mij delen en samen kijken of er een klik is?

Laten we afspreken voor een gesprek tijdens een wandeling of bellen

Aanbod

EBOOK Gezonde Snacks

LIVE TRAININGEN EN WORKSHOPS