Over Inge

Female Empowerment Revolutionist

Door middel van healing, positieve mindset en transformatietrajecten help en begeleid ik vrouwen.

Ik ben geboren met bepaalde gaves, waardoor ik sinds mijn geboorte andere realiteiten, frequenties en energieën waarneem dan de gemiddelde mens. Sommigen noemen dit “paranormaal” of “helderziend” en misschien klinkt dit voor jou allemaal raar en ongrijpbaar. Voor mij is dit gewoon zoals ik ben. Verder ben ik namelijk super nuchter, modern, bewust begaan met moeder aarde, vrouw, mama en heb ik een ENORME passie om spiritualiteit op een praktische manier toe te passen in het leven, zodat ik ook andere vrouwen (spiritueel) kan laten groeien en vrijheid laten ervaren in haarzelf ZIJN. Je kunt je misschien voorstellen dat ik als klein kind enorm geworsteld heb met deze gaves en de vraag wie ik ben, maar dat is niet relevant voor hier. Nu voel ik mij vooral dankbaar dat ik op een ‘andere’ manier de wereld waarneem, die veel meer omvat dan lang werd geloofd. energie,

Het is mijn missie om jou te ondersteunen en leren hoe je jezelf kunt healen en transformeren, zodat je kunt loskomen van de dingen die je nu tegenhouden. Ik wil dat je de vrijheid ervaart om volledig jezelf te ZIJN. Ik ben er voor de vrouwen die samen met mij deze revolutie willen gaan vormgeven.

Ik weet namelijk hoe het is om te ploeteren en te worstelen om alles “goed” te doen. Ik weet hoe jouw emmer volloopt met zaken en gebeurtenissen die je energetisch volledig uitputten. Ik weet hoe het is om je leeg te voelen doordat je niet volledig vertrouwt op je intuïtie en je unieke talenten en kracht. Dit laatste is waar ik me graag op focus want wanneer jij gelooft dat de wereld om je heen jou nodig heeft als uniek wezen, veranderen we de toekomst. Ik wil namelijk dat je leert te geloven en creëren wat positief en blijvend is zodat je vanuit vrijheid de keuzes maakt om voluit te genieten en leven. 

Wat kun je van mij verwachten?

Ik ben veel aanwezig op mijn socials om je daar te inspireren.

Daarnaast werk ik met healing, intensieve coaching en transformatie trajecten die bijdragen jou weer AAN te zetten. Hierdoor kun je KRACHTIG veranderingen in gang zetten, vrijheid ervaren om jezelf te ZIJN en LEEF je vol energie. Bovendien maak ik online programma’s en organiseer ik evenementen, waarin ik jou leer en motiveer om keuzes te maken om in flow, met jouw natuur en op en top vrouwelijk te staan voor een nieuwe toekomst.

Mijn ZIJN: Vrijheid, Vrouwelijke Wijsheid, Enthousiast, Positieve energie, Groeien door ervaring, Open,

Jouw LEVEN: Vol levensenergie, Mogelijkheden, Grenzeloos vertrouwen, Gevoel boven Gedachten, Ontspannen

KRACHTIG in deze wereld: Spiritueel en realistisch, harmonie tissen vrouwelijk en mannelijk, Vrijheid met respect.

Toeval bestaat niet

Ik geloof niet dat je hier ‘toevallig’ bent, maar dat dit een (misschien onbewuste) behoefte is geweest. Een wens naar verandering of een doorbraak… waardoor het Universum je op wonderbaarlijke wijze naar mij heeft gebracht.

Wil jij ZIJN wie je bent, voluit LEVEN en KRACHTIG staan ook in je kwetsbaarheid?

Als je wilt weten hoe en wat ik voor je kan betekenen? Vraag ernaar, ik ben bereikbaar! En vind je contact maken spannend? Houdt dan mijn social media in de gaten zodat je kunt ervaren wat ik doe en kan voor en met vrouwen. Ik vind het heel belangrijk om mijn energie te delen met mensen waarmee ik een klik ervaar. Want weet je? Er zullen altijd mensen zijn die me misschien niet kunnen of willen begrijpen.

Ik ben niet voor iedereen de juiste persoon en dat is meer dan GENOEG.  

Wil je meer lezen over mijn visie en missie? 

Door het te kunnen uiten en er iets aan te doen voel je direct al dat je jezelf serieus neemt en wilt veranderen en dat is al iets positiefs.

Aanbod

EBOOK Gezonde Snacks

LIVE TRAININGEN EN WORKSHOPS