Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Girls Night Mei

28 mei 2019 @ 20:00 - 22:00

€25
Girls night, Zijn-Leef Krachtig, Workshop

Girls Night

Elke maand een leuke workshop in het teken van jouw harmonie tussen jezelf, vrouw, moeder, vriendin, creatief, energiek, trots ZIJN.

Door de verwachtingen en verplichtingen in jouw leven raak je soms de verbinding kwijt. De verbinding met jezelf maar ook de verbinding met je lijf, de ander, de aarde…

Veel vrouwen zorgen voor iedereen en laten zichzelf in deze zorg vaak achterwege waardoor energie weglekt en je je moe en futloos gaat voelen. Het is tijd om jezelf niet meer als bijzaak te zien maar echt tijd en ruimte te nemen voor je eigen groei en zelfliefde.

Elke maand bied ik Girls Night aan, een workshop in het teken van Mindfulness, Vrouwelijkheid, Voeding of Fysiek. Jij kiest wanneer je komt, wat je interesse heeft en wat je nodig hebt.

Thema van de maand mei is: Maak jouw Kracht-Moodboard

Zet jij jezelf vaak aan de kant voor anderen? Blok deze avond voor jezelf om in een veilige en fijne groep vrouwen te ZIJN.

Elke workshop duurt ongeveer 2 uur waarbij ik zorg voor het cursus materiaal, thee en iets lekkers. Jouw investering is 25 euro voor een avond in verbinding met andere vrouwen, lachen, huilen, dragen en ondersteund worden. Kom en ervaar wat een energie wij vrouwen kunnen opwekken door ons te verbinden met onszelf en elkaar.

Inloop is vanaf 19.45. We starten om 20.00 en zijn rond 22.00 weer klaar.

Na de workshop ga je vol energie en voldaan weer naar huis en neem je een waardevol cadeau mee voor jezelf.

=====================================
Praktisch
Datum & tijd: 28 mei 20:00-22:00 (inloop vanaf 19.45)
Locatie: De Veenderij 18 in Nieuwkoop
Investering: 25 euro
Inschrijven via mijn website:
https://zijn-leefkrachtig.nl/events/

Ik ben Inge Spanjaard, coach en eigenaar van ZIJN – Leef Krachtig. Op mijn eigen positieve, inlevende, energieke en no bullshit manier help ik vrouwen weer in hun kracht te staan. Door de harmonie te vinden tussen alle rollen die ze vervullen in hun leven bij wat ze doen en nog willen bereiken. Met behulp van mindfulness, gezonde voeding en voldoende beweging laat ik hun vrouwelijkheid weer stralen zodat ze naast veel geven ook weer al het moois in hun leven kunnen ontvangen.

Gegevens

Datum:
28 mei 2019
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€25
Website:
https://zijn-leefkrachtig.nl/girlsnight

Organisator

Inge Spanjaard
E-mail:
info@zijn-leefkrachtig.nl
Website:
www.zijn-leefkrachtig.nl

Locatie

Bij mij thuis