Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Be a woman Series: Volle maan wandeling

juli 5 @ 20:00 - 22:30

€20

Verstandelijk weet je dat het nodig is om af en toe uit je rol te stappen en alle verwachtingen van anderen achter je te laten. Om iets te doen wat helemaal voor jezelf is zodat je kunt ontladen en opladen. Wanneer gun jij jezelf die tijd voor selfcare?

Je creatief uiten, een wandeling maken, je succes en zorgen delen, luisteren naar anderen en beseffen dat je niet de enige bent.
Goed voor jezelf zorgen heeft niet direct iets te maken met er verzorgd uitzien. Tijd voor jezelf maken is zorgdragen voor jezelf door te ontvangen en geven in een veilige omgeving.

Een groep vrouwen die samenkomt. Een moment waar we allemaal gelijk en toch uniek zijn. Allemaal met onze eigen ervaring en ideeën en de kracht die daarin schuilt. Samen brengen we onze vrouwelijke energie hoger, inspireren we elkaar, gaan we samen op avontuur en gaan de uitdaging aan om de vrouwelijke leider te zijn van ons leven.

Zie ik jou bij een of meer van de ‘Be a Woman series’? Ik organiseer in 2020 weer een aantal avonden waarin jij wordt meegenomen in de revolutie van vrouw ZIJN. Ik heb plek ruimte 10 vrouwen per avond. Voel je dat je hierbij wilt zijn? Schrijf je dan direct in om je plek te reserveren.

Zondag 5 juli 2020: Volle maan wandeling.

De maan heeft altijd al de aandacht getrokken van mensen. Vrouwen zijn specifiek verbonden met de maan. Ben jij benieuwd welke kennis zij in haar draagt? En wat zij aan jou leven kan toevoegen? Loop mee en voel de kracht en aanwezigheid van deze volle maan.

Leef Krachtig én Be a Woman, Inge

Hieronder alle geplande avonden in de Be A Woman series:

Vrijdag 03 januari 2020: Nieuwjaars intenties knopen

Maandag 10 februari 2020: Jij en je Cyclus

Dinsdag 24 maart 2020: Stap uit je hokje. Welke vrouw ben jij?

Woensdag 8 april 2020: Spiegel, Spiegel aan de wand…

Woensdag 13 mei 2020: Dit ligt in mijn lijn

Vrijdag 5 juni 2020: Mijn woorden mijn acties

Zondag 5 juli 2020: Volle maan wandeling

Gegevens

Datum:
juli 5
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€20
Evenement Categorie:

Organisator

Inge Spanjaard
E-mail:
info@zijn-leefkrachtig.nl
Website:
www.zijn-leefkrachtig.nl

Locatie

ZIJN – Leef Krachtig
De Veenderij 18
Nieuwkoop, 2421HJ Nederland
+ Google Maps
Website:
www.zijn-leefkrachtig.nl